GOLVVÅRD
Vi utför golvvård på linoleummattor, plastmattor, stengolv mm.

Vid de flesta uppdragen så utförs golvvården i 4 steg.
1. Golvet skuras med maskin för att få bort smuts och gamla kem.
2. Det smutsiga vattnen sugs upp.
3. Golvet moppas sedan för att säkerställa att det inte ligger kvar kemikalier på golvet.
4. Sen behandlas golvet med Vax eller polish 1 till 4 lager beroende på golvets kvalité.

FÖNSTERPUTS
åt både företag och privatpersoner

Våra fönsterputsare har stor erfarenhet och dom som behöver har utbildning på liftar av alla storlekar och modeller. Vi utför fönsterputs året runt upp till -15 C. Vår högsäsong är mars till juni då vi bland annat utför fönsterputs åt ÖBO Scandic hotell Conventum och många fler.

BYGGSTÄD
vi håller det rent på bygget!

Vi utför byggstäd åt bland annat Skanska Peab TBM Entreprenad mm. Byggstädning sker oftast i 3 etapper. Det börjar med en grovstädning och fönsterputs så att bygget blir besiktningsbart. Sedan utför vi en städning efter de olika yrkesgrupperna åtgärdat sin besiktning punkter. Sist men kanske den viktigaste delen vid en byggstädning är finstädningen. Det är den städningen som utförs precis innan de boende flyttar in. Vi har id06 på all personal

KONTORSSTÄD
som skapar glädje.

I traditionell kontorsstäd ingår alla Golv Öppna ytor Toalett Handfat Diskbänk och andra arbetsbänkar. Sen är det upp till kunden vad som önskas och vad det får kosta. Vi utför kontorsstäd åt både mindre kontor upp till väldigt stora kontor.

HEMSTÄD
Borta bra, men hemma bäst

I traditionell hemstäd ingår alla Golv Öppna ytor Toalett Handfat Diskbänk och andra arbetsbänkar. Sen är det upp till kunden vad som önskas och vad det får kosta. De flesta som beställer hemstäd önskar den traditionella varianten.

FLYTTSTÄD
Nytt hem, nya mål. Låt oss då städa ditt gamla hem.

När kunder beställer flyttstäd så kommer oftast frågan vad som ingår. Svaret vi brukar ge är: allt som behövs för en godkänd besiktning och en ny, nöjd hyresgäst/ägare. Det inkluderar Fönsterputs Golvbrunn i badrum och eventuella förråd

STÄDBESIKTNING
Vi kontrollerar så allt stämmer när ni flyttar

Vi på utför städbesiktningar åt Behrn fastigheter vid flyttstädningar. Det är vårt ansvar att nya hyresgästen blir nöjda med städningen vilket vi kontrollerar vid varje flytt. Vi är också med om våra kunder så önskar besiktningar, där vi utfört själva flyttstädningen.

BODSTÄD
Vi utför även bodstäd

När en byggfirma eller marktjänst utför att arbeta har dom alltid bodar eller manskapsutrymme. Bodstädning är i princip som en vanlig kontorstäd fast det är betydligt mer byggdamm

Trappstäd
Trivsel för samtliga

Vi utför trappstäd åt bland annat Behrn fastigheter, W-invest, Melins fastigheter och många fler bostadsrättsföreningar. Vi ser till att trapphus, källargångar och tvättstugor hålls rena och fräscha.

Städtjänster

Vi är städfirma som har sitt fäste i Örebro. Vi har sedan starten hjälpt både privatpersoner samt små som stora företag med olika Städtjänster. Vi erbjuder olika städtjänster som: Golvvård, Fönsterputs, Byggstäd, Kontorsstäd, Hemstäd Örebro, Flyttstäd, Städbesiktning , Bodstäd m.m.

Bernhardson Städ AB är ett familjeföretag i andra generationen. Företaget grundades 1991. Många av de anställda har varit med från start så företaget har minst sagt stor erfarenhet av branschen. Vi är idag 18 anställda. Hos oss kan du skräddarsy din städning, du väljer själv vad som ska ingå i städningen, både hemma eller på arbetsplatsen. Vi jobbar hårt och är alltid på tå för att våra kunder ska vara nöjda och anpassar oss så mycket det går efter kundens önskemål. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor så som att använda miljömärkta medel och återvinna tomma flaskor och dunkar.

Anställningspolicy
Alla som är anställda på Bernhardson Städ AB
• Är ansvarsförsäkrade
• Får introduktionsutbildning

Kvalitetsgaranti
Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast 24 timmar efter servicetillfället. Bernhardson Städ AB försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Trygg hjälp i hemmet
• Vi har f-skattesedel
• Vi är momsregistrerade
• All vår personal har skrivit under sekretessavtal
• Vi genomför kvalitetskontroller
• Arbetskläder med Bernhardson Städ AB
• ID-bricka med foto

Som städfirma i Örebro har vi många års erfarenhet kring Städtjänster. Vi hjälper både företag samt privatpersoner att städa olika miljöer. Vi erbjuder även en städgaranti hos våra kunder där vi lovar ifall ni hittar ett företag efter vårt utförda arbete så återbetalar vi summan för vårt utförda arbete. Vi utför Städtjänster med högsta klass till våra kunder. Vi har bred kunskap inom Städtjänster som gör oss unika i branschen.

Vi jobbar aktivt med miljöfrågor så som att använda miljömärkta medel och återvinna tomma flaskor och dunkar. Nya bilar som köps in prioriteras etanol bilar. Detta gör vi för vi värnar om miljön och vi vår prio är att göra så mycket vi kan inom miljöfrågan i örebro.

FACEBOOK